Hem

Våra tjänster

Hur vill jag må om ett, fem eller tjugo år? Hur känns mina relationer till mina nära och kära? Hur mår jag till kropp och själ, hemma och på arbetet? Kort sagt VAD ÄR DET GODA LIVET för mig?

Låt Godavanor bli din nya hälsocoach på nätet för en medvetnare livsstil!

Pris för privatperson: 950 kr per år eller 500 kr för 6 månader.

Företagpris, kontakta Liv&Lust AB för mer detaljerad information på tel: 08-661 20 90 eller e-post: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det

Tips & Verktyg

Fräscha upp ditt välbefinnande! Lägg dagliga goda vanor till alla de andra, och inte tvärtom! Här på Godavanor finner du de enklaste, proffsigaste och mest stimulerande tipsen och verktygen för att må och fungera optimalt i din tillvaro. Ladda ner de olika jympa och avspänningsprogrammen med musik och instruktioner. 

Image

 

21 Frågor

Livsstilstestet innefattar 21 frågor med personlig utvärdering där Godavanor med sina enkla, lustfyllda, effektiva råd och aktiviteter hjälper dig i rätt riktning.
 
 
 

Image

Träningsdagboken

Lagra alla dina träningspass i din egen Träningsdagbok på Godavanor: Vardagsmotion, Påbyggnadsmotion, Styrketräning samt kommentarer. Spara även din upplevelse från 1-10 där det högre värdet upplevs som positivt. Beroende på hur länge du tränar får du Liv&Lust-poäng som är baserat på METs. Följ dina träningspass via diagram och statistik.

Image

 

Poängjakten

Poängjakten är främst en företagstävling som går ut på att uppmuntra alla att komma igång med motion i någon form (rörelselust) , uppmuntra till en medvetnare matvana (matlust) samt hur mycket man unnar sig egentid i vardagen (själslust). Tävlingen har ett poängsystem som belönar dom som sparat ihop flest poäng. Man tävlar både i lag och individuellt och tävlingen sker inom det egna företaget. Prisutdelning sker en gång i månaden efter olika prisnivåer som företaget själva väljer.

Image

 
 


Contents of this webpage are copyright © 2005-2010 Liv&Lust AB - All rights reserved.